Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέρμανση | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Θέρμανση
 
 
 
Η εταιρεία Air 2 Air, Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. στον Πειραιά - Καμίνια αναλαμβάνει υπηρεσίες θέρμανσης για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χάρη στις εγκαταστάσεις της Air 2 Air, ο χώρος σας παραμένει ζεστός, στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, κάνοντας το πρόβλημα του κρύου οριστικά παρελθόν.
 
 
 
 
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται και στην εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, που αποτελούν το την πιο διαδεδομένη μέθοδο θέρμανσης στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Αποτελεσματική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας ακόμα και κατά 60% είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Τα είδη θέρμανσης που παρέχονται από την επιχείρησή Air 2 Air είναι τα εξής:

  • Ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ)
  • Αεραγωγοί
  • Θέρμανση ακτινοβολίας
  • Αντλίες θερμότητας

Η εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, εισάγει και εφαρμόζει την τεχνολογία και στο πεδίο της θέρμανσης, οικιακής και επαγγελματικής. Το μέλλον στον τομέα αυτό έχει… ταυτότητα και δεν είναι άλλη από την αντλία θερμότητας! Με το σύστημα αυτό η θερμότητα μεταφέρεται είτε μέσω της θερμοκρασίας του αέρα είτε μέσω της θερμοκρασίας του εδάφους.

Η απόδοση του είναι κατά πολύ υψηλότερη σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πέλλετ), έχει ενεργειακή εξοικονόμηση που φτάνει μέχρι και το 60%, ενώ και η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει να τονιστεί ότι, ειδικά στις νεόδμητες κατοικίες, συμφέρει πολύ περισσότερο η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν όχι μόνο την εγκατάσταση και την μετέπειτα συντήρηση της αντλίας θερμότητας που θα επιλέξετε να εγκαταστήσετε στον χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό), αλλά και να εκπονήσουν τη σχετική μελέτη, προκειμένου να καταγραφούν με ακρίβεια οι ενεργειακές σας απαιτήσεις.

Ανάλογα με τη διαθέσιμη πηγή ενέργειας (πετρέλαιο, ηλιακή ενέργεια, φυσικό αέριο κλπ), το εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία μας, σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για τη θέρμανση του χώρου σας.
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER