Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντήρηση Κλιματιστικών | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Τεχνική Υποστήριξη Air2Air
 
 
 
Επιλέγοντας την εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα έχει το ιδανικότερο αποτέλεσμα, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα τον κατευθύνει ώστε να επιλέξει τον εξοπλισμό εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ενεργειακές του ανάγκες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στην εγκατάστασή του.
 
 
 
 
Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άψογη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εργασιών χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους και ελέγχοντας την κατασκευή με βάση την σχετική μελέτη.

Οι υφιστάμενοι κανονισμοί ποιότητας τηρούνται στο έπακρο και με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο πελάτης παίρνει στα χέρια του την γραπτή εγγύηση του εγκατεστημένου μηχανισμού.

Εκτός από την εγκατάσταση η εταιρεία μας αναλαμβάνει και την συντήρησή του εξοπλισμού. Οι τεχνικοί μας επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει χωρίς χρονοτριβή, ανταποκρινόμενοι άμεσα στην ανάγκη για την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία της εγκατάστασής σας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πελάτης μπορεί να συνάψει με την εταιρεία μας «Συμβόλαιο Συντήρησης». Πρόκειται για μια υπηρεσία, που ως πρωταρχικό της στόχο έχει την καλύτερη δυνατή συντήρηση του εξοπλισμού του σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Με το «Συμβόλαιο Συντήρησης», η εταιρεία μας συμφωνεί από την αρχή με τον πελάτη για τον αριθμό των τεχνικών επισκέψεων και τις ακριβείς ημερομηνίες που αυτές γίνονται ανά έτος, πάντα βάσει των αναγκών του πελάτη και του χώρου στον οποίο βρίσκεται ο εξοπλισμός που έχει επιλέξει από την Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε..

Τα οφέλη για τον πελάτη μας από την χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι πολλά. Μεταξύ άλλων, εξοικονομεί χρήματα με καλύτερες τιμές στο σύνολο των επισκέψεων, εξασφαλίζει άμεση επίλυση τυχόν προβλήματος, ακόμα και σε περίοδο αιχμής (π.χ. πρόβλημα με κλιματιστικό σε καλοκαιρινούς μήνες), προλαμβάνει πιθανές μόνιμες βλάβες στον εξοπλισμό του και διασφαλίζει την άψογη λειτουργία του εγκατεστημένου μηχανισμού που έχει προμηθευτεί από την εταιρεία μας.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζουμε και εγγυόμαστε για τους πελάτες μας το καλύτερο ενεργειακό αποτέλεσμα, καθώς και τη μακροβιότητα του εξοπλισμού, ώστε να απολαμβάνουν απρόσκοπτα τα οφέλη της λειτουργίας του για μια ζωή!
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER