Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες Κλιματισμού - Εξαερισμού | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Η εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να τους παρέχει την ιδανικότερη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό τους χώρο, κάνοντας πάντα χρήση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την εκπόνηση μιας άρτιας και εμπεριστατωμένης μελέτης, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και αποτελεί την αφετηρία για ένα απόλυτα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα, το οποίο συνδυάζει απόδοση και οικονομία.

Χάρη στην τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την πλούσια εμπειρία των ανθρώπων της, η Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. ξεχωρίζει στον κλάδο και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών, που πλέον αναζητούν ολοένα και περισσότερο τους μηχανισμούς εκείνους που τους εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως οι Daikin, Fujitsu, LG, Toshiba, Invertor, Hitachi κ. ά., η Air 2 Air δραστηριοποιείται με διαρκή επιτυχία στα παρακάτω πεδία:

  • Κλιματισμός: Η Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. και οι άνθρωποί της φέρνουν στον χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό) εγκαταστάσεις κλιματισμού που είναι σύγχρονες και αποδοτικές, ρυθμίζοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του αέρα (θερμοκρασία, υγρασία, καθαρότητα, κίνηση) που καθιστούν έναν κλειστό χώρο ιδανικό για διαβίωση ή εργασία, πάντα με σεβασμό και φροντίδα για το περιβάλλον.

  • Εξαερισμός: Μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας (φίλτρα, χειριστήρια, θερμοστάτες) που συμβάλλουν στην αλλαγή του αέρα με νωπό από το περιβάλλον.

  • Ψύξη: Η αφαίρεση της θερμότητας από τον αέρα του χώρου σας έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, ώστε η ζέστη να μην αποτελεί πλέον πρόβλημα για την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας.

  • Θέρμανση: Χάρη στις εγκαταστάσεις της Air 2 Air, ο χώρος σας παραμένει ζεστός, στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε, κάνοντας το πρόβλημα του κρύου χώρου, οριστικά παρελθόν.

  • Ηλιακοί Θερμοσίφωνες: Η εταιρεία εμπορεύεται τους πιο γνωστούς ηλιακούς θερμοσίφωνες της αγοράς, αναλαμβάνοντας παράλληλα την εγκατάσταση και συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα της επιλογής σας, για να έχετε με μικρή δαπάνη ζεστό νερό όλο τον χρόνο, χωρίς να καταναλώνετε ηλεκτρική ενέργεια.

  • Air Quality: Διασφαλίζουμε ότι ο αέρας στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο παραμένει καθαρός, μέσω της διαρκούς απολύμανσης του με εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα.

  • Τεχνική Υποστήριξη: Άμεση τεχνική κάλυψη και συντήρηση της εγκατάστασης σας. Συνεχής εξυπηρέτηση και υποστήριξη για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.
 
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER