Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
 
 
 
Η εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, δίνει διαχρονικά δυναμικό «παρών» και στον τομέα των ηλιακών συστημάτων παροχής ζεστού νερού (ηλιακοί θερμοσίφωνες και boiler με συστοιχία ηλιακών συλλεκτών).

Έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας με τον αποδοτικότερο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο, προτείνουμε μια ευρεία γκάμα που αξιοποιεί στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια, έτσι ώστε το ζεστό νερό να είναι συνεχώς διαθέσιμο είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση.
 
 
 
 
Τα υψηλής ποιότητας υλικά των μερών (συλλέκτης, δεξαμενή) των θερμοσιφώνων και των boiler που προτείνουμε εγγυώνται όχι μόνο την απόδοσή τους στο μέγιστο, αλλά και τη καλύτερη δυνατή λειτουργία τους σε βάθος χρόνου, δικαιώνοντας τους πελάτες για την απόφασή τους να επενδύσουν στη συγκεκριμένη λύση.

Εκτός από την πολύχρονη εμπειρία των συνεργείων μας αναφορικά με την εγκατάσταση, αλλά και τη συντήρηση των ηλιακών συστημάτων παροχής ζεστού νερού, η συνεργασία της Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. με τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλιακών θερμοσιφώνων και boiler αποτελεί εχέγγυο εύστοχης επιλογής των πελατών μας, που θέτουν ως στόχο και αποζητούν τον συνδυασμό απόδοσης – οικονομίας ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας, λόγω των υφιστάμενων οικονομικών συγκυριών.

Τα οφέλη είναι πολλά: Για παράδειγμα, με τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ανά πάσα ώρα και στιγμή διατίθεται άφθονο ζεστό νερό προς χρήση, χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός του μικρού αποθηκευτικού χώρου ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Παράλληλα, η επιλογή της αντικατάστασης του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα με έναν ηλιακό συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς γίνεται πλήρης χρήση μιας κατεξοχήν κατηγορίας «πράσινης» ενέργειας, δηλαδή της ηλιακής.
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER