Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εξαερισμός | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Εξαερισμός
 
 
 
Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και αυτό του εξαερισμού – αερισμού ενός χώρου. Ο εξαερισμός είναι η φυσική ή τεχνική διαδικασία για την ανανέωση του αέρα σε έναν χώρο. Εξαερισμό πετυχαίνουμε και αν ανοίξουμε ένα παράθυρο, όμως αυτό ίσως είναι αρκετό για ένα σπίτι. Σε μια επιχείρηση ένα ανοιχτό παράθυρο δεν καλύπτει τις ανάγκες για εξαερισμό και χρειάζεται να γίνει με τεχνητό τρόπο.
 
 
 
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σχετική μελέτη, καθώς και την εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα εξασφαλίζει ότι η εναλλαγή του αέρα μέσα στον χώρο σας γίνεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Παρέχουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας (φίλτρα, χειριστήρια, θερμοστάτες κ.ά.), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το αποτέλεσμα εκείνο που συνδυάζει την υψηλότερη δυνατή απόδοση με την χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος (πράσινη ενέργεια).

Ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα εξαερισμού περιλαμβάνει ανεμιστήρα προσαγωγής και απαγωγής, φίλτρα, δίκτυο αεραγωγών, πλέγμα προστασίας για τα στόμια, ηχοπαγίδα, εναλλάκτη θερμότητας αέρα για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και στοιχείο νερού για θέρμανση ή ψύξη.

Η εταιρεία Air 2 Air, στον Πειραιά - Καμίνια, αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων εξαερισμού σε επαγγελματικούς χώρους, ώστε να διασφαλίσει την ορθή ανανέωση του αέρα και κατ’ επέκταση μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER