Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
 
 
Τηλέφωνο: 210-9577404
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντλίες Θερμότητας | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια

 
 
Αντλίες Θερμότητας
 
 
 
Η εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, εισάγει και εφαρμόζει την τεχνολογία και στο πεδίο της θέρμανσης, οικιακής και επαγγελματικής. Το μέλλον στον τομέα αυτό έχει… ταυτότητα και δεν είναι άλλη από την αντλία θερμότητας! Με το σύστημα αυτό η θερμότητα μεταφέρεται είτε μέσω της θερμοκρασίας του αέρα είτε μέσω της θερμοκρασίας του εδάφους.
 
 
 
 
Η απόδοση του είναι κατά πολύ υψηλότερη σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πέλλετ), έχει ενεργειακή εξοικονόμηση που φτάνει μέχρι και το 60%, ενώ και η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει να τονιστεί ότι, ειδικά στις νεόδμητες κατοικίες, συμφέρει πολύ περισσότερο η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν όχι μόνο την εγκατάσταση και την μετέπειτα συντήρηση της αντλίας θερμότητας που θα επιλέξετε να εγκαταστήσετε στον χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό), αλλά και να εκπονήσουν τη σχετική μελέτη, προκειμένου να καταγραφούν με ακρίβεια οι ενεργειακές σας απαιτήσεις.

Καλέστε μας τώρα για προσφορά!
 
 
 
Κλιματισμός - Εξαερισμός | Air 2 Air | Σουρλατζής Λ. - Μπούτσιος Γ. ΟΕ
 
Σάουμπερτ 4
185 41 Πειραιάς, Καμίνια
 
Τηλέφωνο 210-9577404
 
Κινητό τηλέφωνο 6945-212283
 
Φαξ 210-9577404
 
 
ATHENS WEATHER